Gadgets getest & Win!

De waterbestendige case voor je telefoon

Tijdens mijn vakantie maak ik gruwelijk veel foto’s, maar soms gaat dat simpelweg niet omdat er teveel water bij komt kijken. En dat is jammer, want ik zou die momenten ook graag op de gevoelige plaat vastleggen. Heel blij werd ik daarom toen ik een waterbestendige telefoon-case van MyTrendyPhone mocht testen. Waterdicht tot op 10 meter, dus daar moet ik een heel eind mee komen. En zo bleek: in het zwembad hebben we te gekke foto’s en films kunnen maken en ook tijdens het canyoningen ging de telefoon mee.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 12.02.53

Het enige waar ik tegenaan liep is het maken van de foto’s: het lukte mij niet om op de opname-knop aan te zetten onder water. Dus ik zette de timer op 10″ en dat gaf mij precies genoeg tijd om onder water de juiste foto te maken. Filmpjes startte ik gewoon boven water. Een super gadget voor op vakantie dus!

Wil jij deze waterbestendige case winnen? Laat een comment achter op Facebook of hieronder en vertel waarom jij de case wilt winnen. Meedoen kan tot 4 september.

IMG_4929 IMG_4704

Sengled Pulse: een hightech lamp waar muziek uit komt

Een mega gadget, die onwijs praktisch is en een echte blikvanger is in je caravan of camper. De Sengled Pulse is in een LED lamp met ingebouwde JBL speaker, die te bedienen is vanaf je smartphone. Met je smartphone dim je het licht of maak je het juist feller en je regelt je muziek. Da’s nog eens luxe in je caravan! Je draait de lamp in elk willekeurig bestaand armatuur (230V), maar je kunt de lamp ook laten schitteren aan een kek snoer. Kies voor een snoer dat past bij jouw interieur en je hebt een designlamp in je caravan hangen, die past bij je interieur.

Schermafbeelding 2015-08-18 om 21.15.54

Ik mag deze Sengled Pulse weggeven (winkelwaarde €179,99, kleur zilver), hoe gaaf is dat! Kans maken doe je door onderin deze post of op Facebook te vertellen waarom je de Sengled Pulse wilt winnen en hoe je deze in je caravan of camper zou toepassen. Ik ben benieuwd! Meedoen kan tot 4 september.

 

Vrijbuiter Kampeerbundel: je eigen WIFI-spot op de camping

Geloof het of niet, maar voor deze blogpost ben ik naar een stukje niemandsland in de bossen gefietst. Daar heb ik met mijn eigen WIFI spot deze blogpost getikt en online gezet. Wat een uitkomst voor al die hopeloze WIFI verbindingen op de camping. Vrijbuiter lanceerde deze Kampeerbundel, waarmee je je eigen WIFI spot kunt creëren, waar dan ook. Er kunnen 10 apparaten meegenieten en het systeem draait op het netwerk van Vodafone. Uiteraard is de WIFI spot in binnen- en buitenland (via roaming) te gebruiken. De Kampeerbundel is onwijs makkelijk in gebruik en absoluut fool-proof (en dat kan ik dus bij deze beamen).

IMG_5752