Welk kampeerverhaal vertel jij in zes woorden?

Vlak voor de zomervakantie verschijnt het Caravanity vakantie notitieboek. In dit boek kun je vast over je vakantie mijmeren, je eigen ideeën en tips van anderen noteren. En eenmaal op je vakantiebestemming zijn er die heerlijke lijstjes om in te vullen, zoals je lievelingsrestaurant, je favoriete boek en de lekkerste wijnen of biertjes die je opgeslurpt hebt. En er zijn genoeg pagina’s over om je vakantieverhaal in kwijt te kunnen en als je wilt tekenen of plakken dan kun je hier ook je ei in kwijt. Kortom: met dit vakantie notitieboek start je vakantie!

Om het notitieboek wat extra’s mee te geven wil ik een flink aantal pagina’s voorzien van six word stories. Verhaaltjes van precies zes woorden. Het idee is geïnspireerd op Hemingway, die jaren geleden op deze manier zijn beste verhaal ooit schreef: For sale: babyshoes. Never worn. Zoveel dramatiek in slechts een paar woorden, dat noem ik fenomenaal.

Caravanity Six word story

Voor het Caravanity vakantie notitieboek moet het uiteraard wat luchtiger worden en is het thema kamperen. Welk kampeerverhaal kun jij op dramatische, cynische, sarcastische, humoristische of poëtische manier vertellen in zes woorden?

De allermooiste six word stories zal ik met naam en toenaam plaatsen in het boek. Je kunt jouw mini-verhaal mailen naar [email protected].

 

Ter inspiratie een paar six word stories van mij en Thomas:

 

Kom maar. Kom maar. Stooooop. Sukkel!

 

Zachtjes. Zachtjes, schat. De caravan beweegt.

 

Hier heeft zojuist iemand lang gezeten

 

Drup. Drup. Drup. Drup. Drup. Drup.

 

Papa wilde alleen naar de campingdisco

 

Aanwezig: aquagym, animatieteam

Niet aanwezig: wij

 

Een tak voldoet: geweer, hengel etcetera

 

Ik ben mijn laptop helemaal vergeten

Schermafbeelding 2016-01-19 om 20.48.38