De stoere Eriba

Ach, wat zijn die Eriba’s toch mooi en zeker deze stoere van Peter en Louise. Peter zag een caravan eigenlijk helemaal niet zitten maar Louise was he-le-maal klaar met de luchtbedjes en dat gekruip over de grond. Louise wilde een caravan! Peter heeft het nog een tijdje weten tegen te houden maar toen ze tijdens de zomervakantie eens een Eriba zagen staan was óók Peter om. “Ja…maar zo’n caravan wil ik wel!”. Ze hadden wel wat eisen: er moesten 4 personen in kunnen slapen én het moest een model zijn van vóór 1999. Na een korte zoektocht vonden ze een puntgaaf exemplaar bij Eriba Classics in Schijndel, een Eriba Troll uit 1997. Na aankoop werd de caravan van binnen én van buiten flink aangepakt. Inspiratie haalden ze onder andere uit het Caravanity boek. Er kwamen nieuwe gordijnen in en de kussens werden opnieuw bekleed, beide met stof van de Hema. Ook werd het badkamertje voorzien van nieuw behang (Karwei) en kwam er een nieuwe vloer in (Flexxfloors). Het houtwerk lieten ze gewoon in tact, dat zag er nog te mooi uit. De buitenkant (onderste gedeelte) hebben ze professioneel zwart laten spuiten, wat stoer! Het resultaat is schitterend! En kijk ook eens hoe gezellig het is onder de luifel van Atomatent

Voor & na:

Eriba caravan | caravanity 4

Eriba caravan | caravanity 6

Eriba caravan | caravanity 5  Eriba caravan gepimpt | caravanityEriba caravan | caravanity 2