Out Now: Het Caravanity Super Trips boek!

Caravanity Super Trips 8

Oh la la…. daar is het derde Caravanity boek dan! Een trilogie! En al zeg ik het zelf, hij is net zo leuk, mooi en praktisch als de vorige twee boeken. Er staan minstens 30 super leuke trips in, die je zo lang en kort kunt maken als je zelf wilt. De trips zijn allemaal op maximaal 4 uur rijden van Utrecht (vooruit: enkele bestemmingen zijn ietsjes verder rijden, maar waren te leuk om uit het boek te houden): Nederland, België, Noord-Frankrijk, West-Duitsland en Oost-Engeland. Leuk voor een weekend, een week of zelfs een giga vakantie als je meerdere trips aan elkaar knoopt. Dus zoek je inspiratie voor toffe tripjes met je caravan, camper of tent? Dan is dit boek een heel goed startpunt. Je kunt het boek bestellen in de Caravanity webshop voor €18,99.

Caravanity Super Trips 9

Een heel team heeft er keihard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat het boek aan het begin van het kampeerseizoen beschikbaar is. Uitgeverij Kosmos verzorgde het algeheel management: de redactie, pr en productie. Casper Boot van Zilverblauw verzorgde, net als bij de vorige boeken, de vormgeving. En natuurlijk was het boek er niet zonder jullie input. Op mijn vraag of jullie nog super trips konden delen, voor dit boek, heb ik gigantisch veel aanmeldingen gehad. De allerleukste selectie van mooiste uitjes vinden jullie dus in dit boek.

Caravanity Super Trips 2

Caravanity Supertrips 4-2

Het Super Trips boek is trouwens geen campingboek met eindeloze rijtjes aan faciliteiten. Elke keer staat er een regio (die je echt gezien en gedaan moet hebben) centraal, inclusief drie tips aan activiteiten om te ondernemen en een leuke camping in diezelfde regio. Hieronder vind je een paar spreads uit het boek, zodat je een beetje een indruk krijgt.Caravanity Super Trips 3Caravanity Super Trips 7

IMG_4915