Hij is er! Het Caravanity Vakantie Notitieboek

Caravanity Vakantie Notitieboek

Niet te filmen, het vierde Caravanity boek is er! Alleen dit keer geen ‘voorgekookt’ exemplaar, maar eentje die je naar hartelust zelf in kunt vullen. Verwacht alleen geen ‘leeg’ exemplaar met alleen maar lijntjes. Uiteraard is er ruimte voor je voorbereidingen en tips die je wilt noteren. En eenmaal op vakantie, is er speciaal ruimte voor al je vakantietoppers en -floppers, allerlei te leuke adresjes en natuurlijk alle belevenissen. Hier en daar kom je ook wat six word stories tegen, kleine cynische, poëtische of juist grappige kampeerverhaaltjes van precies zes woorden. Geschreven door vrienden van Caravanity. Misschien sta jij er zelf wel in als je hebt meegedaan (zie onderin dit bericht de lijst met mensen van wie hun six word story is opgenomen in het boek)  Neem ook zeker even een kijkje in de shop, want daar vind je wat screenshots van het binnenwerk. Of bekijk dit leuke filmpje dat Kosmos voor het boek maakte.

Het vakantie notitieboek is mooi vormgegeven, maar je kunt het zelf nóg mooier maken: de omslag heeft een uitsparing voor eigen foto’s of tekeningen (zie het gif-je). Zo wordt dit vakantie notitieboek een boekje waar je de komende jaren nog graag naar terug grijpt om alle herinneringen weer op te halen of om dat ene leuke adresje te delen met vrienden en familie.

Het boekje heeft hetzelfde formaat als de andere Caravanity boeken, maar is uitgevoerd in een hardcover met bindingselastiek. Het boekje kost €14,95 en uiteraard kun je deze in de Caravanity shop bestellen. Bij bestelling ontvang je een leuke Caravanity kaart en een Caravanity sticker (voor op de caravan ;-)).

Caravanity notitieboek_3d omslag

***

Six word stories

Jullie six word stories zijn opgenomen in het boekje. Super bedankt voor jullie geestige, cynische, hilarische verhaaltjes!

Johanna Kommerie

Danielle Bruijnesteijn

Anouk van Bruggen

Levi Sars

Sytze Vliegen

Caroline Paulides

Karianne Peeters

Merit Michielsen

Anita Joy

@redcherryrodekers

Angelique Jansen

Natalie Seegers

Cor Creemers

@Skoonheid

Wouter Glaser

Ida Sluiskes

@Aandachtzaam

Frederike Hulshof

Nancy Profittlich

Jeroen Smits

Miek Almeida

Loes Min

Annette Vishers

Angelique Jansen

Mathilde Wolffenbuttel

Marjolijn Huiberts

Cindy Ooijevaar

Marianne van Mourik

Manon Smid

Anton Minkels

Denise Sijtsema

Anouk van Bruggen

Ida Sluiskes

Marjos Versleijen

Heilina Kloosterboer