Wij zoeken JOU voor het nieuwste Caravanity boek!

Gezocht: de aller aller allermooiste kampeermiddelen ooit!

Voor het nieuwste Caravanity boek, waarin je de crème de la crème kunt verwachten, zoeken wij de aller aller aller allermooiste kampeermiddelen ooit. Zelfgebouwd, heel oud, over de top gepimpt of totaal anders dan al het andere.

En wees nou niet zo bescheiden: denk jij dat jouw caravan, camper, tent, stacaravan, 4×4 met daktent, huifkarren, omgebouwde pipowagen, vouwwagen, tiny house, gepimpte boot of wat dan ook, wel eens een beetje de moeite waard kan zijn voor een paar pagina’s (of misschien wel de cover!) in het nieuwste Caravanity boek? We zoeken er zeker 40, dus stuur ons rapido een mailtje met een paar foto’s en een kort begeleidend schrijven.

Als jouw kampeermiddel wordt uitgekozen, dan wordt jouw kampeermiddel vereeuwigd (dmv een fotoshoot en een achtergrondverhaal) in het nieuwste Caravanity boek.

Meld jouw kampeer-/vakantiemiddel aan voor 15 september 2017 via: [email protected]

Fotografie vindt plaats op verschillende locaties in Nederland door Marijn de Wijs.

Het boek verschijnt in juni 2018.

Veel groeten,

Marijn de Wijs (marijndewijs.com) en Femke Creemers (Caravanity.nl)