De Flamingo Chateau

In augustus vorig jaar kreeg Sara voor haar verjaardag de eerste twee Caravanity boeken. Ze was onmiddellijk verkocht en in haar hoofd groeide het project “Caravan Pimpen”. Aanvankelijk was niet iedereen in haar gezin en familie erg enthousiast, maar al snel besefte ook haar echtgenoot dat er geen weg meer terug was. Na een paar maanden viel ons oog op een Chateau uit 1999, een compromis tussen een oldtimer (wat zij graag wilde) en een gloednieuwe caravan (de voorkeur van manlief).

Eind December begon het klussen. Eerst werd alles wit, daarna begon het thema zich te ontwikkelen. Omdat ze een jaar in California hebben gewoond, wilden ze graag de sfeer van een American Diner oproepen. Na vele uurtjes klussen, waarbij ze de hulp kregen van haar ouders en zelfs een oudoom, was de caravan klaar om op avontuur te vertrekken. De eerste trip met “Betty” (de naam van hun huisbazin in California) was een succes. Nu op naar de vele nieuwe avonturen met de flamingo Chateau!

Chateau caravan flamingo | Caravanity 2  Chateau caravan flamingo | Caravanity 4Chateau caravan flamingo | Caravanity 3  Chateau caravan flamingo | Caravanity 5 Chateau caravan flamingo | Caravanity 6 Chateau caravan flamingo | Caravanity 7

Chateau caravan flamingo | Caravanity 8

Voor en na

Chateau caravan flamingo | Caravanity Chateau caravan flamingo | Caravanity 3

caravanity flamingo chateau  Chateau caravan flamingo | Caravanity 2