Miss Eriba Triton

Vorige zomervakantie kochten Gertjan en Marieke een Eribaatje (Eriba Triton) dat nodig onder handen genomen moest worden. Na een weekend proef kamperen en veel koffie en gemijmer in de caravan, waren ze eruit hoe het moest worden. Gertjan en Marieke konden het niet over hun hart verkrijgen om het mooie houtwerk aan te pakken, dus dat lieten ze origineel. Maar verder werd er gestoffeerd, met plakfolie geplakt, er kwam een vloertje in van Funky Friday, nieuwe gordijnen werden genaaid en de boel werd afgestyled. Ready for take off!
Ik snap het overigens helemaal dat Gertjan en Marieke moeite hebben met het overschilderen van het houtwerk (dat heb ik ook met ons eigen Eribaatje), maar ik denk dat een lik verf op de wanden de caravan heel veel lichter maakt. Verder is het natuurlijk een super charmant caravannetje geworden!
Eriba pink | Caravanity 4Eriba pink | Caravanity 1 Eriba pink | Caravanity 3    Eriba pink | Caravanity 7 Eriba pink | Caravanity 8 Eriba pink | Caravanity 9