Strandhuis op wielen

Wat nou als je al je hele leven verlangt naar een strandhuisje, maar manlief wil liever een caravan. Dan is dit de ultieme oplossing! Rianne toverde hun caravan om tot strandhuis en plaatsen ‘m op een campingplaats met uitzicht op zee. Voilà! Voor iedereen die benieuwd is wat dit strandhuisje kostte (ex caravan), maakte Rianne een fijn overzicht.

Kussens: 500,- (heeft ze laten maken)

Verf: 150,-

Behang: 75,-

Vloerdelen: 60,-

Handgreepjes: 15,-

Dekbed en accessoires: 100,-

Maar, hé, dan heb je wel een beach house on wheels!

Strand beach caravan | Caravanity 2 Strand beach caravan | Caravanity 8

Strand beach caravan | Caravanity 5Strand beach caravan | Caravanity 3 Strand beach caravan | Caravanity 4  Strand beach caravan | Caravanity 6 Strand beach caravan | Caravanity 7  Strand beach caravan | Caravanity  Strand beach caravan | Caravanity 2