Lust voor het oog

Caravanity bestaat volgend jaar in april alweer vijf jaar en in die jaren heb ik veel bijzonders voorbij zien komen. En af en toe is het echt heel bijzonder. Van die projecten die van top tot teen worden aangepakt, waar heel veel tijd, energie, vakmanschap en liefde in zit. Dat had ik al toen we de Biod van Inge en Herman gingen schieten voor het eerste Caravanity boek, maar nu hebben ze hetzelfde trucje gedaan voor deze schitterende HY bus. Wat een vakmanschap en gevoel voor stijl. En hoe knap is het om vanaf de bodem de boel weer op te bouwen!

Inge vertelt wel dat het heel anders kamperen is met deze camper dan met een caravan. Met de caravan, ook een oudje, rijd je toch makkelijk verder dan met een oude bus die niet zo heel hard gaat. Zeeland, België en Luxemburg hebben ze inmiddels wel gezien met de bus, maar van de meer exotische bestemmingen is het nog niet gekomen :-).

Inge en Herman mogen apetrots zijn op hun prachtige bus. Wat een lust voor het oog, deze camper…

hy-bus-citroen-caravanity2 hy-bus-citroen-caravanity3

hy-bus-citroen-caravanity-14 hy-bus-citroen-caravanity1hy-bus-citroen-caravanity-11

hy-bus-citroen-caravanity-12

hy-bus-citroen-caravanityhy-bus-citroen-caravanity-7 hy-bus-citroen-caravanity-8 hy-bus-citroen-caravanity-9

En nog een paar verbouwingsfoto’s…

hy-bus-citroen-caravanity-16

hy-bus-citroen-caravanity-15hy-bus-citroen-caravanity4

hy-bus-citroen-caravanity-5

hy-bus-citroen-caravanity-6