De 'de Roeck'

De ‘De Roeck’ Mega uitdaging

Blogpost door Judith Miedema van Judidith.

Mijn eerste twee caravans waren zeer zoet (Grenzland en Avento). Ik was vastbesloten om nu eens een caravan gezinsproof te maken en het ook aantrekkelijk te maken voor de man(nen) binnen het gezin. Mijn oog viel op een ‘de Roeck’ caravan met prachtige ronde vormen van binnen. Dat het een uitdaging zou worden wist ik, maar dat het een MEGA uitdaging ging worden, dat wist ik niet.

Het schilderwerk was een kleine moeite. Aan de wanden zat skaileer wat nog perfect intact was! Het houtwerk was daarom minimaal. Ik koos weer voor een witte basis (lekker fris). Waar ik echt mee heb zitten stoeien zijn de kastdeurtjes. Deze hadden oerlelijk groen skaileer en zaten bomvol met nietjes, die ik er never-nooit-niet uit zou krijgen. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik een oplossing had, die ook nog eens mooi bij deze caravan paste. Het is traanplaatfolie geworden. Dit was precies wat de caravan zo stoer heeft gemaakt.

Het accentkleur is Vintage blue geworden. De gordijntjes zijn grijs/wit geblokt. De kussens heb ik laten bekleden met zilverkleurige skaileer en is zo gaaf geworden door de witte bies. En ik kon het niet laten om de keuken wel wat zoeter te maken.

Omdat het een gezinscaravan moest worden, heb ik een stapelbed ingebouwd. Dit moest zo lichtgewicht mogelijk en zo stevig mogelijk. Zelfs de lattenbodem heb ik voorzien van een passende kleur. Wat een heerlijke bedjes zijn het geworden. Uiteraard kreeg ook deze Judidith-caravan een sjieke laminaatvloer.

En wat heb ik de caravan af en toe gigantisch gehaat, toen ‘ie klaar was kon ik echt trots zijn op het eindresultaat. Misschien heb je hem wel gezien op de Kampeer en Caravanbeurs in 2015 op het Pimpplein? Daar heeft ‘ie flink staan schitteren en heb ik gigantisch veel positieve reacties gehad.

P.s. nog meer info over het bouwen van een stapelbed in je caravan, vind je hier.

De 'de Roeck'img_5112

Kom binnen!
Kom binnen!
Stapelbed zelf gemaakt
Stapelbed zelf gemaakt

img_5026

Zelfs de lattenbodem is mooi
Zelfs de lattenbodem is mooi

img_4940

Skaileren bekleding met witte bies

Zicht op het stapelbed
Zicht op het stapelbed

img_4926

Zo was ‘ie…

Bruin met groen en goud is niet lelijk...