Before & After: Opgeknapt kasteeltje

Makeovers zijn favoriet bij mij: van die hele duidelijke foto’s van ‘voor’ en ‘na’, zeg maar. Het verschil is groot en dat inspireert extra. Ik was daarom ook super blij met de foto’s van Mariska. Ze heeft dan wel twee jaar lopen ploeteren op de caravan en met haar handen in het haar gezeten vanwege het eindeloze verven, maar het is gelukt. Hij is af. En hoe.

Mariska noemt het haar veilige haven op wielen. De kids slapen er immers als roosjes, doordat ze hun eigen fijne plekje hebben. Dat verbaast mij eigenlijk niets: als je een hele dag buiten hebt gespeeld en daarna in dat fantastische stapelbed kunt duiken, dichtbij papa en mama, dan hoef je je maar een keer om te draaien en je valt in een hele diepe slaap. En ja… daar klinkt iets van weemoed in mijn schrijven :-).

P.s. nog meer info over het bouwen van een stapelbed in je caravan, vind je hier.

Before & after van de keuken

chateau-caravan-keuken-caravanity-2 chateau-caravan-keuken-caravanity

Before & after van het grote zitje

chateau-caravan-stapelbed-2-caravanity chateau-caravan-zitje-caravanity

Before & after van het kleine zitje (omgebouwd tot hoogslaper)

chateau-caravan-zitje-2-caravanity chateau-caravan-stapelbed-3-caravanity

chateau-caravan-stapelbed-caravanity

En tot slot een paar leuke details: van de gebruikte plakfolie een paar sterren ter decoratie en een toffe kaart die ingelijst is.

chateau-caravan-details-caravanitydsc_0154