Buitenhuisjes welkom

Caravanity is bijna vijf jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte: we hadden een giga grote caravan gekregen van mijn schoonouders en daar moest echt iets mee gebeuren. Kort door de bocht: ik verzamelde een hoop beeldmateriaal waar ik inspiratie uit haalde, ‘plempte’ het online en Caravanity was geboren.

Pas geleden hebben we een oude bouwkeet op de kop getikt en je raadt het al: het verhaal herhaalt zich. Ik ben naarstig op zoek naar inspiratie en fantastische ideeën. Nu zijn stacaravans al langer welkom op Caravanity, maar ik trek het graag breder. Immers, ook met andere kleine buitenhuisjes heeft men dezelfde uitdaging als in een ‘gewone’ caravan of camper: hoe delen we de ruimte in en hoe maken we het zo leuk mogelijk. Soms met wat meer budget en een andere keer weer wat minder. Soms vanaf nul opgebouwd, soms he-le-maal verbouwd. Dus wees welkom tuinhuisjes, moestuinhuisjes, atelier huisje, tiny houses, pipowagens, boshutjes, strandhuisjes, waterhuisjes, woonbootjes, schuurtjes en wat dan ook. Stuur mij gewoon een mailtje en de mooiste plaats ik op de site.

Om alvast een beetje in de stemming te komen, hierbij een prachtig buitenhuisje dat is gemaakt in Tjechië. Die buitenkleur, die wil ik ook. Misschien iets minder zwart, maar een mooie donkere, sfeervolle kleur…

Buitenhuisje Caravanity 6  Buitenhuisje Caravanity Stacaravan 8Buitenhuisje Caravanity Stacaravan 7 Buitenhuisje Caravanity 3 Buitenhuisje Caravanity Buitenhuisje Caravanity 5  Buitenhuisje Caravanity 2

Het vloerplan

Vloerplan buitenhuisje Caravanity 4

Gerelateerde berichten