Geen grijze muis

Een tijdje terug kreeg ik deze geweldige caravan (Hobby 495 uit 1999) van Fatima toegestuurd. En ik vind ‘m vooral zo geweldig omdat ze ervoor koos om de basis niet wit te maken, maar grijs. Het geeft een super warm gevoel en doordat ze de bekleding in dezelfde tinten heeft gehouden, is het een mooie rustige en stijlvolle caravan geworden.

Heb je ook gezien wat ze met de kastjes heeft gedaan? Die lelijke knoppen of handvatten zijn vervangen door stoere leertjes. Heel gaaf! Ze had wel wat mazzel, want ze heeft geen slotjes op haar kastjes zitten en dus kon ze de handgreepjes er zo op bevestigen. De handgreepjes maakte ze overigens zelf van een stuk leer. Ze maakte een mal en sneed alles met de hand uit. Met een gatenmaker maakte ze twee gaatjes voor de schroeven. Easy does it.

Het doorkijkje vanaf de grote ronde zit naar de slaapkamer met drie bedden (een stapelbed en een normaal bed)

Caravan | Caravanity 2

De grote ronde zit vanaf de keuken bekeken

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En kijk je de andere kant op, dan zie je de slaapkamer

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vanaf de slaapkamer kijk je zo naar de woonkamer

Caravan | Caravanity 6

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En nog twee ‘voor’-foto’s

Caravan | Caravanity 4 Caravan | Caravanity 3