Wanneer heb je lef? Als je van daken afspringt? Als je de rauwe waarheid tegen je beste vriend of vriendin zegt? Als je je caravan wit verft?

Ik vind dat Kim lef heeft. Een paar maanden geleden besloot zij haar huis in Utrecht te verkopen en in te ruilen voor een camper. Ze wil het grootste deel van het jaar in de camper gaan wonen en heeft hiervoor een prachtig plekje gevonden, midden in de natuur in Groenekan, aan de rand van Utrecht.

Natuurlijk zette ze de camper helemaal naar haar eigen hand. De camper is van 1992 en was in behoorlijk verouderde staat, maar ze heeft er in een paar weken tijd een prachtig tiny house van gemaakt. Klaar voor de lente, klaar om bewoond te worden.

Da’s lef!

Camper | Tiny house | grafisch | Caravanity 5

Camper | Tiny house | grafisch 2 | Caravanity

Camper | Tiny house | grafisch 1 | CaravanityCamper | Tiny house | grafisch | Caravanity 9Camper | Tiny house | grafisch 3 | Caravanity     Camper | Tiny house | grafisch | Caravanity 10 Camper | Tiny house | grafisch | Caravanity 11

Wat een verschil, voor & na.

Camper | Tiny house | grafisch 4 | Caravanity

En de buitenkant van het gevaarte. Wat is ‘ie groot!!!

Camper | Tiny house | grafisch | Caravanity 8