QAZQA X Caravanity Lamp STORM

Jaren geleden ergerde ik mij groen en geel aan al die sokjes die je elke keer moest vervangen bij je gaslamp. Of van die lampen waar je joekels van batterijen in moest stoppen en na één keer knipperen met je ogen al weer op waren. En een goed jaar geleden keek ik geïrriteerd naar het gebroken glas van mijn ouderwetse maar o zo stoere stormlamp. Zo ontstond de wens om een iconische outdoor lamp te maken die tegen een stootje kan én er tof uit ziet.

QAZQA

Ik toog naar QAZQA, een jong, energiek en vernieuwend interieurmerk, dat regelmatig samenwerkt met designers voor hun ‘Collaborations’-lijn. En al tijdens de eerste meeting bleek dat we helemaal op een lijn zaten. Ik werkte het ontwerp uit, er werd een mal gemaakt, er kwamen meerdere samples en nu presenteren we samen -vol trots- Storm. Een iconische outdoor lamp die dus tegen een stootje kan en er tof uit ziet, precies zoals ik wilde.

Storm | Caravan | QAZQA CARAVANITY
Storm | Caravan close up | Caravanity
Storm | voeten in het gras close up | Caravanity

HANG OP, ZET NEER, NEEM MEE!

Maar Storm heeft nog veel meer pluspunten: hij kan hangen en staan, je kunt hem meenemen als je in het donker een wandelingetje maakt, hij heeft vier verschillende lichtstanden en is oplaadbaar. Storm geeft je licht op de camping, op het terras, op de boot, in de tuin, in het bos en natuurlijk ook gewoon binnen. 

Bestel Storm exclusief via de websop van Lampenlicht. Storm is er in verschillende maten, dus perfect voor elk plekje in en om de caravan!

Locatie fotografie: alle beelden schoten we Natuurcamping Morgenrood in Oisterwijk. Een dikke aanrader als je houdt van ruime plaatsen, midden in de natuur, prachtige bossen en vennen en een gezellige dorpskern.

Storm | Moeder en kind | Close up | Caravanity