Jaren geleden ergerde ik mij groen en geel aan al die sokjes die je elke keer moest vervangen bij je gaslamp. Of van die lampen waar je joekels van batterijen in moest stoppen en na één keer knipperen met je ogen al weer op waren. En een goed jaar geleden keek ik geïrriteerd naar het gebroken glas van mijn ouderwetse maar o zo stoere stormlamp. Zo ontstond de wens om een iconische outdoor lamp te maken die tegen een stootje kan én er tof uit ziet.

Storm | Caravan | QAZQA CARAVANITY

Ik toog naar QAZQA, een jong, energiek en vernieuwend interieurmerk, dat regelmatig samenwerkt met designers voor hun ‘Collaborations’-lijn. En al tijdens de eerste meeting bleek dat we helemaal op een lijn zaten. Ik werkte het ontwerp uit, er werd een mal gemaakt, er kwamen meerdere samples en nu presenteren we samen -vol trots- Storm. Een iconische outdoor lamp die dus tegen een stootje kan en er tof uit ziet, precies zoals ik wilde.

Storm | Moeder en kind | Close up | Caravanity Storm | Caravan close up | Caravanity

Maar Storm heeft nog veel meer pluspunten: hij kan hangen en staan, je kunt hem meenemen als je in het donker een wandelingetje maakt, hij heeft vier verschillende lichtstanden en is oplaadbaar. Storm geeft je licht op de camping, op het terras, op de boot, in de tuin, in het bos en natuurlijk ook gewoon binnen. 

Storm is leverbaar vanaf 1 juni 2017 en voor de actuele verkoopprijs kun je terecht op QAZQA.nl

Wil jij echt de aller- aller- allereerste zijn die ‘m thuis krijgt? Dan kun je Storm nu al vooruit bestellen. Ook als je ‘m in de tussentijd als cadeautje wilt geven voor bijvoorbeeld pasen, moederdag, een verjaardag of gewoon voor jezelf. Ik stuur je dan een persoonlijk kaartje naar je voor de aanstaande gelukkige eigenaar van Storm (zie uitgebreide beschrijving bij het bestelproces), zodat je in elk geval iets leuks kunt geven.

Locatie fotografie: alle beelden schoten we Natuurcamping Morgenrood in Oisterwijk. Een dikke aanrader als je houdt van ruime plaatsen, midden in de natuur, prachtige bossen en vennen en een gezellige dorpskern.

Storm | voeten in het gras close up | Caravanity