Stel je zit nogal krap in je tijd en je wilt jouw caravan een ‘quick fix’ geven, dan kun je doen wat Manon en haar vriend deden. Zij hadden hun Burstner uit 1994 nog geen 7 dagen in bezit, toen ze mij haar foto’s stuurde.

Zoals ze zelf zegt is het een compromis caravan geworden. Liefst ziet zij de caravan in vintage Pippi Langkous stijl, maar haar vriend is van het degelijke ‘laat alles maar gewoon zoals het is’. Ze heeft drie dagen van twaalf uur gemaakt: een deel kreeg een lik verf, er werd behangen, genaaid. Samen maakten ze ook een nieuw bed in de caravan. Een opklapbaar bed (zie ook de gedetailleerdere foto’s hieronder), want dan passen alle stoelen er makkelijk onder. De vriend van Manon schrok behoorlijk van alle verschillende stofjes en behangetjes (die voor haar doen overigens erg rustig zijn), maar gelukkig heeft alles goed uitgepakt en zijn ze beiden erg blij met het resultaat. Manon’s volgende project is de buitenkant, maar daarvoor moet ze nog wel wat lobby-werk verrichten bij haar vriend ;-).

 

Het bed bouwen in je caravan, dat doe je dus zo:

Met scharnieren, want dan kun je een heeeeeeleboel onder je bed proppen.

En tot slot nog wat ongezellige voor-foto’s