Duo Penotti

Vorig jaar kocht de vriend van Gitta een camperunit die op zijn oldtimer pick up past (hoe vet!). In eerste instantie was Gitta niet laaiend enthousiast van deze ontwikkeling, maar toen ze zag hoe het oude interieur van rood-roze naar zwart-wit ging, was ze om en wilde ze nóg een stapje verder. De mancave bleef de mancave en er kwam een Fiat Ducati Globetrotter. Een mooi oudje dat super geschikt is om te pimpen. Het belegen interieur werd aangepakt met zwart/wit/geel.

De banken bekleedde ze met rekbare stof, de vitrages  werden wit gewassen en de wanden en deuren kregen een lik verf. Ook de vloer werd vernieuwd met kunststof laminaat stroken (Hornbach). Dit jaar zijn ze voor het eerst op vakantie geweest met de Globetrotter en ze zijn verslaafd. Wat een lekkere plek is het geworden! Toch is de klus nog niet af: komende tijd wordt de buitenkant onder handen genomen. Er zijn al ideeën, nu nog uitvoeren. Ik ben benieuwd!