Gypsy hut in je tuin

Als je kinderen te groot worden voor een houten speelhuisje en je vindt op Marktplaats een oude Kip Grande de Luxe, dan huur je een takelwagen en laat je ‘m gewoon over je drie meter hoge monumentale stenen tuinmuur takelen, zet je ‘m op z’n plaats en begin je met pimpen. Dat dacht Karin. En ze deed het ook :-).

Enerzijds wilden ze het oubollige karakter van de caravan behouden en anderzijds wilden ze de boel wel een beetje opfrissen. Karin verving de gordijnen, bekleedde de kussens, gaf het behang een lik verf. De kastjes, vloer en toilet heeft ze in de originele staat gelaten, maar wel rijkelijk gedecoreerd met versiersels en spulletjes.

De caravan is niet alleen het domein van de kids geworden, maar ook van de ouders. Regelmatig spelen ze hier een spelletje en luisteren ze naar een plaatje. En als het niet te koud is, is het een perfecte logeerkamer. Om het feest compleet te maken, bouwden ze ook nog een cocktailbarretje in de tuin.

Dus mocht je iets oudere kinderen hebben, die ook hun speelhuisje zijn ontgroeid. Laat ze deze hangout niet zien, want voor je het weet mag jij ook een caravan over je tuin heen takelen. Té leuk dit!