Zwart met wit

Het zijn drukke dagen bij Caravanity. De ontwikkeling van het boek is in volle gang: het omslag is inmiddels klaar (in januari kan ik ‘m laten zien), we hoeven nog maar een paar caravans en campers te fotograferen (maar nog wel een heeeeeeeeeele berg bewerken) en ik ben dagelijks aan het schrijven om in enigszins relaxte status de deadline te halen. Tja, dan schiet het bijhouden van de website er een beetje bij in.

Toch heb ik een mooie caravan gevonden om met jullie te delen. Een prachtige, over de top gestylde, caravan. Ik vraag mij dan altijd af: zal deze caravan er altijd zo uit zien? Ik heb mij dat ook geregeld afgevraagd bij het zien van alle juweeltjes die we voor het boek schoten. In de helft van de gevallen ziet het er altijd zo netjes uit, bij de rest (count me in) is de caravan op dag 1 om door een ringetje te halen en al op dag 2 is de boel ontploft.

Het super mooie van deze caravan vind ik dat de stijl zo goed is doorgevoerd. Echt te gek. Leuke printjes bovendien. En hoewel de caravan echt heel wit is, oogt hij verre van saai. Ik vind ‘m prachtig… alles…

         

Bron