Mega metamorfose van een camper

Dit blog is geschreven door Judith Miedema van Judidith

Een beetje krom is het natuurlijk wel. Zelf pimp ik al jaren de mooiste Judidith caravans, maar zelf ben ik een groot liefhebber van campervakanties. Het enige nadeel van onze eerste camper (een Fiat Ducato), was dat ik er zelf niet in durfde te rijden door de grote alkoof (het bovenbed). Daarom ging ik op zoek naar een andere camper die compact was en geen alkoof had. Deze Rapido uit 1992 kwam eind maart 2017 op mijn pad. Hij zag er geweldig uit voor zijn leeftijd, het interieur daarentegen! Dat was voor mij een mooie uitdaging…

Kijk maar eens naar de metamorfose van deze camper. Hij is als nieuw. Het heeft mij wel wat slapeloze nachten bezorgd, want voor het eerst moest ik beslissen welke kleuren ik wilde gebruiken voor het interieur. En omdat het dit keer voor eigen gebruik was (de caravans die ik pimp, verkoop ik), vond ik het extra moeilijk om te beslissen. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van wit, vintage blue, aluminium en hout. Ik had plechtig beloofd geen roze te gebruiken dit keer, maar bij de stoelbekleding heb ik toch gekozen voor een roze bies ;-).

De stoelbekleding heb ik overigens niet zelf gedaan, maar heb ik uitbesteed aan Yvonne van Daadkracht. De manier waarop zij stoffeert, maakt de camper wel heel speciaal en luxe.

Wij verhuren onze beide campers overigens via Camptoo en Goboony, dus mocht je het leuk vinden om een keer in een van onze campers op pad te gaan, dan kan dat. De linkjes staan hieronder.

Rapido – via Camptoo via Goboony

Fiat Ducato – via Camptoo via Goboony

 

Zo was het eerst (inclusief wat sloopwerk van mij):

En zo is het geworden:

Details…

Het keukentje

De natte cel

Doorkijken vanuit het keukentje naar het zit- en rijgedeelte

‘s Nachts creëren we een extra slaapplaats bij de stoelen voor de kleine

Onderweg…

En zo staan we…