Zeezout caravan

Sandra en haar gezin, bestaande uit haar verloofde Steffen en haar dochter Marie, zijn échte reisliefhebbers. Op hun Instagramaccount @wearethereisers kun je ze volgen tijdens hun reizen. Ze hebben onlangs een oldtimer bus gekocht, maar deze restyling en renovatie zal ongeveer 1 tot 2 jaar gaan duren. In de tussentijd hebben ze een kleine Münsterland uit de 80’s gekocht en deze prachtig mooi licht en basic gemaakt.

Sandra heeft een eigen online winkel (Seasalt Living) voor interieur en mode (Hippie/Bohemianstijl). Ze kreeg keuzestress toen ze een accentkleur wilde kiezen. Vandaar de keuze om de caravan zo wit mogelijk te laten, zodat je met kleine details er kleur in aan kunt brengen, passend bij je ‘mood’.

Heerlijk om zo’n plek te hebben waar je helemaal tot rust kunt komen. ‘Less is more’, dat past echt bij deze lichte, frisse Munsterland.

En hoe nieuwsgierig zijn we naar haar oldtimer bus…