hoevedder_camper

Okergele travelcoach

Waarschijnlijk heb je Lidia al eens eerder zien shinen op Caravanity met haar geweldige caravan. In dat blog  kon je al lezen dat Lidia een campertje had gekocht voor haar bedrijf  ‘Hoe Vedder lifedesign en daar mooie plannen mee had. Toen we dit schitterende Mitsubishi L300 busje voorbij zagen komen, móesten we hem wel aan jullie voorstellen! Man, wat is dit een ongelofelijk smaakvol gestylde coaching camper geworden!

Zowel het interieur als het exterieur van het campertje heeft Lidia grondig aangepakt. De kleuren die ze heeft kozen zijn echt compleet anders dan haar caravan. Het ruwe hout, de leren accenten, het okergele, het zachtgroene en met een vleugje koper. Alles is tot in de puntjes gepimpt. Jammer genoeg bleek dat toen de camper helemaal ‘af’ was er ook nog motorische klussen nodig waren en het dak niet waterdicht was. Ook dit is allemaal verholpen.

De natuur in, weg van alle stoorzenders. Zodat er ruimte komt in je bewustzijn en in je hoofd. Dat is wat Lidia doet met haar cliënten. Met deze okergele eyecatcher kan ze het hele Drents / Groningse land door reizen. Je kunt toch alleen maar trots zijn op jezelf als je met zo’n gaaf busje anderen mag coachen?