Lentekriebels

In de winter een caravan voorzien van een complete make-over is niet de meest handig gekozen periode. Toch ging ik (Judith) er helemaal voor. Hij moest en zou klaar zijn voor het einde van 2018. Dat het op een enkele dag na niet helemaal lukte had vooral met het weer te maken. Het wachten was op een zonnetje voor de fotoshoot. Bij het zien van deze caravan krijg je toch spontaan lentekriebels? Kom maar op met de lente!

Deze Adria 390T uit 1982 is niet meer te herkennen van toen ik hem kocht. Van binnen en van buiten kreeg de caravan een gigantische metamorfose. Net als de voorganger, de Knaus Monsun, gebruikte ik weer de prachtige kleur Early Dew. Deze heb ik gecombineerd met wit, grijs en okergele accenten.

Sinds lange tijd had ik eindelijk weer een caravan met een ‘badkamer’. Er zat zo’n gruwelijk lelijk wastafeltje in, wat totaal niet matcht bij de rest, dus daar ben ik een oplossing voor gaan bedenken. En zo werd het idee geboren om er een trendy wastafel van te maken die ook echt kan functioneren. Het houtwerk is behandeld met transparante PU lak.

Aan de buitenkant heb ik voor het eerst in mijn leven een grijze rand gewrapt. Met veel geduld en precisie is het me gelukt om de caravan een nog modernere ‘look’ te geven.
Een ander leuk detail van deze caravan zijn de congac-kleurige leren lussen voor de gordijnen. Dat geeft net even dat extra sfeertje en daarbij is het ook nog eens super handig dat je gordijnen tijdens het rijden niet opeens dichtschuiven.

Deze caravan is inmiddels verkocht en mag zodra de temperaturen gaan stijgen en de zon zich weer dagelijks laat zien, op avontuur met de familie Fanggiday. Met hun prachtige 3 kids hebben ze al veel gezien van de wereld en gaan nu Europa ontdekken. De Adria is er helemaal klaar voor en ik wens jullie dan ook ongelofelijk veel plezier met deze met liefde gemaakte caravan.En uiteraard nog een paar ‘before’ foto’s;

Gerelateerde berichten