The happy camper van Brechje

Op Instagram werd ik al maanden lekker gemaakt met de prachtige foto’s van de afgelopen campervakanties van Brechje. Ik krijg er elke keer weer spontaan zomerheimwee van.
Dat het direct al een vrolijke boel was met de aankoop van de camper (3 jaar geleden), forget it! De Eura Mobil bleek bij de linker zijwand vochtproblemen te hebben. Gelukkig heeft Brechje een handige Harry aan de haak geslagen en heeft Derek het probleem verholpen. Nu hij toch bezig was, heeft Derek er direct ook maar een bovenbed in gemaakt, zodat de 3 meiden allemaal een slaapplek hebben.
Toen kon eindelijk het pimpfeest beginnen.

Zoals je kunt zien is er weinig geverfd. Het hout van de kasten vond Brechje juist wel sfeervol. Alleen de wanden en het plafond werden geverfd. De kussens werden in frisse Aqua stof bekleed en ook de stoffering bij het alkoofbed kreeg diezelfde kleur. Op de vloer liggen de perfect matchende Funky Friday vinyltegels.
In deze metamorfose kun je zien dat je niet altijd met de verfroller in de weer hoeft te gaan om een groots effect te krijgen.

Als kers op de taart hebben Brechje en Derek ook de buitenkant een verjongingskuur gegeven. Prachtig!
Het harde werken werd beloond. Er zijn al geweldige tripjes en vakanties gevierd met deze camper en er volgen hopelijk nog heel veel…
Wil je ook graag meezwijmelen met de heerlijke vakantiefoto’s van Brechje en haar gezin? Volg haar op Instagram (brechjevow).


 

 


Zelfs de pony’s willen een kijkje nemen in de camper 🙂

En hèt bewijs dat er keihard geklust is aan deze camper;