‘What Else’

Ramona en René uit Duitsland zijn sinds kort de trotse eigenaren van deze Beyerland.

Het bijzondere aan deze caravan uit 1997 is dat er met amper wat verf en materialen een gigantische transformatie heeft plaatsgevonden.

Het verhaal achter ‘Else’ is gestart met de hond Nito. Deze kleine straathond werd twee jaar geleden door Ramona en René uit een Spaans dierenasiel gehaald. Nito is absoluut geen fan van vliegen, dus moest er een oplossing komen voor dit reislustige stel. Want hoe dan ook, Nito hoort bij de familie en moet mee op vakantie.
Een caravan leek Ramona en René de beste oplossing, ook al hadden ze totaal geen kaas gegeten van het caravanleven. ‘Else’ is het geworden.
‘Er is bewust gekozen voor een wat ouder model, zodat we het hele ding naar ons eigen hand konden zetten’, legt Ramona uit.  Omdat de caravan al zo’n mooie basis had is er besloten om alleen op sommige plaatsen de caravan op te pimpen.
De eettafel, het bovenblad bij de ladekast en het aanrecht hebben alleen de verfroller gezien.
In het slaapgedeelte is een nachtkastje uitgesloopt (om gewicht te besparen). Helaas kwam er bij deze klus waterschade aan het licht, zodat de gehele hoek moest worden opgeknapt.
Tot slot kreeg ‘Else’ een nieuwe vloer, prachtig plakfolie in de keuken en nieuwe gordijnen en bekleding. Maar wat ‘Else’ helemaal waanzinnig mooi maakt zijn alle kleine details die het helemaal af maken. Zoals de stickercollectie op de koelkast en de kompas sticker bij de schuifwand.

Nito kan vanaf nu elke vakantie mee in stijl. En Ramona en René hebben met deze make-over gegarandeerd inspiratie geleverd voor vele anderen.