Luxe tapijtje

Kijk eens wat een snoepje. Deze Sprite uit 1972 heeft een enorme verjongingskuur gekregen en staat weer te stralen op de camping. Van een lelijk eendje tot een prachtige zwaan. Het heeft wat zweetdruppels gekost, maar het resultaat mag er zijn. Deze muffe hut is nu helemaal fris. Binnenkort volgen er foto’s van de binnenkant. Maar ik kon het niet laten om alvast de buitenkant met jullie te delen.
Bij zo’n schattige caravan ‘hoort’ uiteraard een mooi bijpassend buitenvloerkleed. Meestal koop ik de geijkte kunststof gevlochten vloerkleden, maar dit keer koos ik voor een chique tapijt die ook geschikt is voor buiten.
Dit vloerkleed vond ik op Volero. Ze zijn er in talloze kleuren en motieven. Het materiaal is synthetisch, lichtgewicht en waterafstotend. Dit buitenkleed is uitsluitend op te rollen. Je legt het zo in je caravan en op de camping rol je de ‘roze loper’ (of welke kleur je maar wenst) zo uit voor je reisplaleis.

Ik moet toegeven..’t is mooi voor het oog en heerlijk zacht voor je blote voeten.