Aven’toF’

Dat Margreet en Sander dezelfde smaak hebben als ik bleek toen ik foto’s in mijn mailbox kreeg van hun Avento uit 1977. Alsof ik naar mijn eigen project keek. Die kleuren, dat behang. Prachtig!


Vol ongeloof keek ik naar het resultaat, wat ze naar eigen zeggen in 2 weken tijd samen hebben ‘geflikt’. En dat ze om 7 uur ’s ochtends de caravan in gingen en om 11 uur ’s avonds er weer uit gingen vertellen we er niet bij. Sander heeft een stapelbed erin gebouwd en Margreet heeft voornamelijk de stijl bepaald.

Ze hadden al een stacaravan helemaal naar wens gemaakt. Helemaal in Bohemian style. Inmiddels was deze verkocht en moest het huisje op wielen rustiger worden dan de grote stilstaande voorganger. Twee weken non-stop hard klussen in de caravan had twee redenen; In de binnenstad mag eigenlijk geen caravan zo lang op de stoep staan en het seizoen begon op de camping waar ze een voorseizoensplaats hadden geboekt.

Waar Margreet zich zo over verbaasde was dat werkelijk alles werkt in de 44 jarige caravan en er echt helemaal niks ontbrak. Ieder knopje was nog in tact. Het leuke van een (voor)seizoensplek is dat je de voortent ook helemaal kunt pimpen. En dat is aan Margreet en Sander wel besteed…

Ongelofelijk dat dit allemaal in 2 weken is gedaan! Respect.