Werk aan de Wilk

Andrea en Frank waren op slag verliefd op deze kleine Wilk en hadden geen grootse plannen voor een metamorfose… Ietwat onbezonnen kochten ze dit schatje met de geweldig leuke rieten mand als disselbak voor een paar honderd euro. Een beetje witten, dat was het plan.
Maar het werd uiteindelijk een complete verbouwing! De hele caravan hebben ze gestript en alles is opnieuw opgebouwd.
De geweldige retro badkamer is er met pijn in het hart uitgesloopt. Maar als je ziet wat voor schitterende slaapplek de jongens hebben gekregen, om verliefd op te zijn!
Frank heeft gelukkig twee rechter handen en heeft de elektra helemaal vernieuwd, alle verlichting buiten vervangen en het keukenblok dusdanig gemaakt dat er een tafelmodel koelkast in past. Ook een nieuw aanrechtblad en wasbak ontbreken niet.

Andrea is de witter van de twee. Zij heeft alles geschilderd. Ook heeft ze samen met haar moeder het behangwerk verzorgd en nieuwe gordijntjes gemaakt.
Van een oude tarp is een luifel gemaakt, dmv een pees. Deze hebben ze er laten aanzetten.

Dat de caravan technisch niet helemaal in orde was bleek tijdens een latere onderhoudsbeurt. De dissel en de remmen hadden aandacht nodig. Gelukkig kon dit worden opgelost en was niet al het werk voor niks geweest.
Tot slot heeft Frank op de dissel een fietsendrager gemonteerd en kon de hele familie gaan genieten van de zomervakantie. En dat hebben ze volop gedaan!
Ze zijn zo blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten dat het weer voorjaar wordt. Dan krijgt de buitenkant op een opfrisbeurt. Weliswaar in dezelfde kleuren. En dan gauw op pad met deze waanzinnige Wilk!

Niet voor te stellen dat deze Wilk er ooit zo uit heeft gezien;