Afgelopen zomer kwam er via Erik van Glaravans deze Chateau op mijn pad. In topconditie! Bijzonder dat uitgerekend ik, de pimpfanaat, met een ongepimpte caravan op pad ben gegaan met mijn dochtertje.

Op camping de Vrolijk en camping Molenbroek hebben we volop plezier gehad van de caravan, maar het borrelde van de ideetjes. Ik moest nog even geduld hebben, want ik was nog bezig met een project (de Bergland). Toen ik eindelijk aan de slag mocht kwam ik zo in een flow terecht dat ik niet meer te stoppen was. Wat een tof project was dit! De caravan werd helemaal fris wit met prachtig vurenhout behang. In combinatie met mintgroen herken je de caravan niet meer terug.

In de deur van de badkamer moest een hartje komen. Met een decoupeerzaag heb ik deze eruit gezaagd en met kantenband heb ik het netjes afgewerkt. De kussens van deze caravan waren niet meer aanwezig. Daarom heb ik besloten om er een vast bed in te maken van 140 x 200 cm. En hield ik nog ruimte over om er een flexibel zitje in te maken, die je ook kunt ombouwen tot een extra groot bed. Het meest trots ben ik op de okergele skaileren kussens. Wat zijn die gaaf geworden!

En zo werd deze Chateau uit 1979 weer een echt kasteeltje anno 2019 op wielen. En kan ‘ie lekker stralen op vele andere campings.