Witte droom

Bij Caravanity houden we doorgaans wel van een gezonde dosis kleur en vrolijkheid, maar Ben laat met zijn Bürstner uit 1990 zien dat wit, in al zijn eenvoud, óók heel mooi en vooral stijlvol kan zijn!

Met zoontjes Jack en Scout op sleeptouw, leek het Ben en Sharon wel een goed idee om een caravan aan te schaffen zodat ze met het hele gezin op avontuur konden gaan. Geïnspireerd door Caravanity besloten ze er eentje te kopen die nog wat liefde en aandacht nodig had, en er een waar reispaleisje van te maken. Alleen… veel van caravans wisten ze niet af, en ze waren ook niet eens zo super handig. Maar hey, dan is zo caravan wel dé manier om je klus skills op te vijzelen, toch?

HELEMAAL GESTRIPT

Je zou zeggen dat je als beginnend klussers een beetje rustig begint, maar die vlieger ging niet op voor Ben en Sharon. Ze begonnen meteen fors te strippen: de gordijnen, plankjes, de kachel, gasleidingen en gootsteen moesten er allemaal aan geloven. Goede vriend Bart hielp met de technische klusjes, zoals aanpassen van de elektra.

Daarna werd de caravan ontvet, maar liefst twee keer geprimed en netjes afgelakt. De vloer vonden ze bij Leen Bakker en legden ze met behulp van een mal. Lieve tante Diane wist de kussens perfect te overtrekken, en de gootsteen werd vervangen met een prachtige DIY wastafel eyecatcher die perfect in het geheel past.

MOOI WIT IS NIET LELIJK

Na het klussen was het tijd voor een finishing touch. De basis bleef wit en werd afgewerkt met subtiele, zorgvuldige uitgezochte accessoires. Samen goed voor een rustig maar stijlvol geheel.

Ondertussen is de Bürstner al mee geweest op twee zalige vakanties, naar Hulst en Ouddorp. Daar kon de familie in alle rust genieten van het prachtige resultaat: hun tweede thuis op wielen!