Caravanity Webshop Aangevuld

Groot nieuws: onze webshop is aangevuld en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Na veel liefdevolle planning en zorgvuldige selectie hebben we onze collectie uitgebreid met een aantal toffe producten voor in de hippe caravan of camper. 

Misschien wist je het nog niet, maar Caravanity heeft al heel lang een webshop. Daar vond je tot nu vooral onze boeken en een paar stickers. Het stond al langer op ons wensenlijstje om de shop uit te breiden, en nu is het eindelijk zo ver. Onze collectie is uitgebreid met een scala aan prachtige nieuwe items die (hopelijk) bijdragen aan jullie kampeerervaringen. 

Experiment

Hoewel we inmiddels het Caravanity publiek wel aardig denken te kennen, is het nog knap lastig om te bepalen wat jullie nou écht leuk vinden. Alles wat er nu in staat, is dus nog een beetje een experiment. We zijn nu vooral gegaan voor stijlvolle doeken, handige (opberg)manden, prachtige decoraties en leuke hebbedingetjes zoals bordspelletjes en ventilators. Dingen die we zelf eigenlijk ook graag zouden willen hebben. Mocht je iets missen in onze shop, dan horen we dat natuurlijk heel graag!

Belangrijk voor ons was ook om unieke items te verkopen. We hebben bewust gekozen voor items uit het hogere segment, want we weten dat jullie voor de basis winkels als IKEA, Kwantum en Xenos wel weten te vinden – daar maken we het verschil niet. In plaats daarvan richten we ons op bijzondere en kwalitatief hoogwaardige hebbedingetjes die je caravan of camper een finishing touch geven. Het gouden puntje op de i zeg maar.

Eerlijke & duurzaam

Verder vonden we het ook belangrijk dat onze producten een eerlijke en duurzame herkomst hebben. Prulletjes verkregen uit massaproductie zou ook totaal niet bij het DNA van Caravanity passen. Al onze nieuwe items zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook met zorg en respect voor mens en milieu geproduceerd. Of het nu gaat om een handgemaakte mand van natuurlijke vezels of een decoratieve doek van biologisch katoen, je kunt er zeker van zijn dat elk product een verhaal vertelt en met passie is gemaakt.

Voor iedere stijl iets wils

Of je nu houdt van een boho-chic uitstraling, de relaxte vibes van Ibiza, kleurrijke accenten of de strakke lijnen van Scandinavisch design, we hebben iets voor jou. Onze nieuwe collectie is veelzijdig en past bij verschillende stijlen. We zijn van plan om nog verder uit te breiden, zodat er voor iedereen iets moois te vinden is. We willen dat je caravan aanvoelt als een thuis, waar je ook bent.

We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwe collectie vinden en staan open voor suggesties. Heb je ideeën of wensen voor producten die je graag in onze webshop zou willen zien? Of heb je andere feedback voor ons? Laat het ons weten! Reageer onder deze blogpost of stuur een mail naar [email protected]. Jullie feedback is enorm waardevol voor ons en helpt ons om de shop nog beter te maken. We wensen jullie alvast heel veel plezier met rondkijken in onze shop!