Lekker met de meiden

Hoe leuk is dat, samen met drie nichtjes in één caravan! Myrna, Natasja en Patricia (26, 27 en 32) staan regelmatig met zijn drietjes in hun knusse, hippe Knaus Komfort op de camping. En dat is heel gezellig!

Het begon ooit met een boomhut. Daar droomt natuurlijk ieder kind van, maarja, tegen de tijd dat je begint te puberen is dat natuurlijk niet zo heel hip meer. Er kwam een pipowagen (lees: een veredeld kippenhok) voor in de plaats, maar die raakte al snel uit beeld toen de meiden druk werden met studies en topsport (Natasja schaatst op hoog niveau).

ONZE OUWE

Toch misten ze al snel het gezellige buitenleven met elkaar en gingen ze op zoek naar een nieuwe ‘hangout’. Het idee voor een eigen caravan ontstond, en de meiden trokken samen helemaal naar Limburg om er eentje uit te zoeken. Daar, op een soort caravan dump, stond ‘ie dan: ‘Onze Ouwe’, zoals ze hem liefkozend noemen. Een Knaus Komfort, compleet met voortent en leuke, originele details maar wel héél oubollig: de handen van de nichtjes jeukten om aan de slag te gaan!

ALL IN THE FAMILY

Het klussen kon beginnen. Hoewel de omgeving nog een beetje sceptisch was over het hele idee, stonden er meteen allerlei lieve familieleden klaar om te helpen. De kussens gingen langs een handige tante, een neefje hielp bij het timmeren van een vast bed, een handige oom die bij ANWB werkt checkte even alle technische kanten van de Knaus, en een van de partners deed nog even wat laswerk. Teamwork makes the dream work, toch?

Op het matras na is bijna alles tweedehands. Dat voelde beter dan alles nieuw kopen, en scheelt natuurlijk ook veel qua budget. Daarnaast leverde het natuurlijk ook een paar gezellige uitjes naar de kringloop op.

DROOMBAAN

Hoewel de caravan een beetje een moeizame start heeft gehad door corona, heeft ‘ie van de zomer al op een aantal Nederlandse campings gestaan, en is hij zelfs een keer naar Frankrijk geweest.

Omdat de meiden het zonde vinden zo’n kunstwerkje in een schuurt te laten verstoffen, verhuren ze hem op hun eigen site. Dat bevalt zo goed, dat de nichtjes ondertussen dromen van een full-time eigen bedrijf. Uiteraard bestuurd vanuit hun eigen gepimpte kantoor!

‘Onze Ouwe’ een keertje huren? Kijk snel op leukecaravanhuren.nl!