Schotse Hooglander

Anne en Martijn hebben twee ontzettend knappe busjes in hun bezit. Van du Vis heb je misschien al voorbij zien komen in een vorig blog. Maar nu hebben ze dus ook deze prachtige bus genaamd ‘Highlander’. Een heerlijk plekje om avontuurlijk mee te gaan wildkamperen.

Geïnspireerd door de serie Outlander (de enige serie die ze samen kijken) trok het stel naar het mooie Schotland. Een échte avontuurlijke campingtrip, waarbij ze gingen wildkamperen, buiten moesten douchen (brr), en vervolgens gezellig aan een vuurtje konden opwarmen. Romantisch, en meteen de ultieme inspiratiebron bij het aankleden van deze toffe bus.

Wanneer ik Anne spreek, geeft ze meteen een disclaimer: haar partner Martijn is de Handige Harry in dit verhaal. Hij is technisch opgeleid en weet precies waar hij op moet letten. De Volkswagen Crafter kreeg allerlei vernuftige updates, zoals een praktisch maar comfortabel hefbed en een verstopte porta potti.

SCHOTSE HOOGLANDER TE HUUR

Of ze er al veel me gekampeerd hebben? Nog niet. De bus is namelijk te huur via hun website www.vantussen.nl, dus ze maken er vooral andere kampeerders blij mee. Lijkt het je zelf tof om een bus op te knappen, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kun je ook bij VANtussen terecht voor klusadvies. Tot die tijd droom je alvast weg bij deze prachtige foto’s.