De favorites van Caravanity

Kamperen, creperen? Het is maar net wat je er zelf van maakt! Met deze producten glamperen wij heel relaxed het hele jaar door in onze gepimpte caravan. Goeie tip: op myhomeshopping.nl zijn de mooiste online shops verzameld. Dat shopt nog eens makkelijk!

Baggy Wijntas

I know, wijn uit een pak is eigenlijk not done. Maar het is wel verrekkes handig als je naar het strand gaat, gaat picknicken of gewoon voor op de camping. Daarom staat deze super handige wijnkoeler annex wijntas bovenaan mijn lijstje. Hij verdoezelt de lelijke box en houdt het heerlijke goedje fris en fruitig. Ook verkrijgbaar in stylish black.

Bloom meeneemlamp

Een stijlvolle sfeermaker voor onder de luifel of voortent. Hij is er in een paar maten, maar ik kies het middel formaat, onder het mom: niet te klein, niet te groot, precies goed.

Barbecook popcorn pan

Plopperdeplop, dit is pas leuk! Zelf popcorn maken op het vuurtje van de bbq. Beetje poedersuiker of zout erover en de kids gaan helemaal los.

Hangmat

Hoeveel vakantie wil je hebben? Tukje doen, boekje lezen. Ook een leuk loungeplekje voor de kids… Onontbeerlijk tijdens je vakantie.

Moodflame

We hebben deze cuties al thuis en straks ook voor onder de luifel. Waxinelichtje erin en voila, een sfeertje waar je u tegen zegt.

Weber Smokey Joe

Jaaaa, onze favoriet. Wij blijven altijd trouw aan Weber. Wat een super barbies zijn het toch. We weigeren toe te geven aan de over populaire Skottelbraai (op campings), BBQ-en doe je op kolen en op niks anders! Smokey Joe is lekker handzaam en dus ook prima mee te nemen als je een keer wilt BBQ-en op het strand.

Alle vogels op een stokje

Ditch je bruine kapstokhaakjes in je caravan en vervang ze door deze vogeltjes op een stokje. Dit is nou typisch zo’n dingetje waar je vrolijk van wordt als je ernaar kijkt.

Blikvanger

Vroeger, en veel Nederlandsers waarschijnlijk nog steeds, laadde men de caravan tjokvol met hagelslag, pindakaas, Goudse kaas en lekker veel blikvoer. Glampeerders doen dat natuurlijk niet, maar deze knipoog naar die enorme hoeveelheden Hollands blikvoer is wel erg grappig.

Reisboekje

Tickets, kaartjes, top tips. Het is altijd handig om een boekje bij de hand te hebben waarin je je vakantie aantekeningen kunt pennen. Moleskine boekjes zijn mijn favoriet. Extra handig bij de dikkere notitieboekjes: het vakje achterin waar je kleine papiertjes / tickets en visitekaartjes kunt stoppen!

Lampionnetje

Overal op te hangen: in de caravan, in de tent, onder de luifel. Extra handig: hij werkt op zonne-energie.