Kiwi Pride

Als je van vintage houdt, dan hou je ook van Mary-Lou. Zoet, girlie en rocks around the clock. Mary-Lou is een van de caravans die Beth van Love Vintage Caravans uit Nieuw Zeeland heeft opgeknapt.

Nu hou ik eigenlijk niet zo heel erg van dit stijltje, maar omdat het zo enorm mooi doorgevoerd is, val ik er als een blok voor. En ook voor het kampeerplekje trouwens… Djiezzz wat mooi. Snel weer een keer naar Nieuw Zeeland toe!

If you love vintage, you’ll sure love Mary-Lou. She’s sweet, girly and rocks around the clock. Mary-Lou is one of the caravans Beth completely redecorated. Originaly I’m not fond of a vintage style, but because it’s so well done, I really fell for her. And also for the camp spot, by the way. My o my, must book a ticket to New Zealand soon!

retro caravan 17  retro caravan 5

retro caravan 14  retro caravan 13 retro caravan 16  retro caravan 9

retro caravan 12 retro caravan 8  retro caravan 15

retro caravan 6        retro caravan 1

Bron