stapelbed, bed in caravan, slaapplaats kinderen in caravan

Gestapeld slapen

Ollie is een Solifer caravan van Deense makelij. Dimitra en haar man kochten de 32 jarige Ollie voor €450,- en hebben de caravan compleet verbouwd, inclusief slaapplek voor vier!

“Vorig jaar moesten we noodgedwongen op vakantie in eigen land. We hadden bedacht dat als we toch in Nederland bleven, we echt dicht bij huis wilden blijven. Op nog geen drie kilometer bij ons huis vandaan, bonden we een camping en na die vakantie wisten we het: we boekten een seizoensplaats en kochten een caravan. De Solifer uit ’81. Te lelijk en bovendien is er stug in gerookt. Na het zien van Caravanity wilden we de hele caravan verbouwen. De badkamer ging eruit en we hebben een derde bed gemaakt, zodat elk kind zijn eigen plekje heeft. Heel veel verf, stof en plakfolie later en klaar was Ollie. Precies op tijd voor het camping seizoen. De voortent wordt onder handen genomen als de caravan op haar plaats staat.”

Caravan 2 caravan 4

caravan 1

 

caravan 5 caravan 8 caravan 3    caravan 6