Kip-penvel

Voor Charissa Santbergen was een sleurhut altijd een ver van haar bed show en wel het laatste waarin ze vakantie wilde vieren. Kippenvel, kreeg ze ervan ;-). Maar toen de kids kwamen, kwamen er ook andere eisen aan hun vakantie-onderkomen en voldeed de tent niet meer. En hoe leuk zou het zijn om in het voor- of najaar te kamperen in ons eigen kikkerlandje?
Op advies van manlief en veel wikken en wegen én het zien van alle gerestylde caravans op Caravanity.nl, kreeg ze toch de kriebels en kochten ze dezelfde dag nog deze oude Kip. Het kostte wel wat moeite om door al het bruine houtfineer en decdegelijke bekleding heen te kijken, maar Charissa ging er vol voor. Er werd geverfd, gestoffeerd, er kwam een nieuwe vloer met vloerverwarming, nieuwe gordijnen en het geheel werd afgestyled met een mooi servies en leuke accessoires. “Het is een vrolijke, kleurrijke caravan geworden en zodra ik erin stap, heb ik al zin om ermee op vakantie te gaan. En de eerste vakantie met de sleurhut is ook nog eens goed bevallen!”.
Kip caravan bed| caravanity. jpg Kip caravan bed 2 | caravanity
Kip caravan pimpen | | caravanity Kip caravan stapelbed 2 | caravanity
Kip caravan stapelbed | caravanity Kip caravan badkamer| caravanity
Kip caravan buiten | caravanity