De jas van Babs

Lange tijd geleden postte ik een blog over de caravan van Marinka: Babs. Een leuke Hobby uit ’89 die helemaal onder handen genomen is door Marinka en Mike, in een mooi fris sleurhutje. Maar zoals bij velen onder ons, ergerde ze zich groen en geel aan die detonerende buitenkant. Ze benaderde Styletrip voor een ontwerp en na wat afstemming hier en daar, moest Babs er toch echt aan geloven.

Caravan spuiten | Caravanity2

Ze werd ontvet, geschuurd, gedemonteerd en afgeplakt. Klaar voor een nieuwe, frisse look. Na een dag vol spanning mochten ze Babs komen bewonderen en mocht ze mee naar huis. Inmiddels zorgt Babs haar nieuwe jas voor leuke reacties. Op de camping, op de snelweg, bij het stoplicht, bij het tankstation. Bij de eerste stop werden ze al direct aangesproken “Babs? Heet jij Babs?” “Nee meneer, dat is de naam van onze caravan.”

Laten we een ding met elkaar afspreken: als je Babs tegenkomt onderweg, even zwaaien en twee duimpjes omhoog. Dan weten Marinka en Mike dat jullie Babs herkennen van Caravanity :-).

Caravan spuiten | Caravanity 4 Caravan spuiten | Caravanity 5 Caravan spuiten | Caravanity 6 Caravan spuiten | Caravanity 7 Caravan spuiten | Caravanity 3