Om op te vreten

Wie wil er nou niet in deze rollende keuken aan de slag gaan? Zo zoet als er uit deze caravan gegeten wordt, zo zoet ziet hij er ook uit. Om op te vreten!

Sylvia Rog is de eigenaresse van deze Constructam Coral uit 1972 en bezoekt als ‘Chic de Friemel‘ veel bruiloften, beurzen en feestjes. In de caravan maken ze heerlijke ijskoffie, Affogato, espresso’s, cappuccio’s en ambachtelijk ter plekke (!!!) gemaakte taartjes en koeken.

Voor het zover was heeft Sylvia’s man vele uren arbeid verricht. De buitenkant is geheel gerestaureerd, de onderkant strak gespoten. De bodem is vernieuwd en de binnenkant is opnieuw opgebouwd tot een echte keuken. Sylvia’s aandeel was de prachtige witte basis :-). Natuurlijk mag de caravan niet te veel wegen, maar er zitten toch nog twee koelkasten, een gastronorm oven, een diepvriesje en een espresso-apparaat in. Het paste net!

Rollende keuken | constructam | Caravanity 14
Rollende keuken | constructam | Caravanity 11

En dit werd er onder andere aan gedaan

Nieuwe bodem: want bodems van Constructams zijn meestal verrot doordat ze van hout zijn.

Compleet aangepaste en nieuwe indeling, inrichting, electra en uitgiftepunt

Waanzinnig mooi gespoten en hierdoor een gigantisch ‘wil-ik-ook’ gehalte.

Rollende keuken | constructam | Caravanity 7