Strak eclectisch stijltje

‘Ik dacht al…’, dat denk je waarschijnlijk na het zien van het superstrakke interieur van deze caravan. Vriendlief is namelijk timmerman. Mijn mond viel kwijlend open bij het zien van de nieuwe binnenkant. Wat onwijs mooi gedaan!

Anouk Kolkman is de gelukkige wederhelft van de timmerman. Voor ze aan de slag gingen hebben ze best wat avondjes in de caravan gezeten om eens rustig te bedenken hoe ze het wilden aanpakken (slim!). De indeling moest er als eerste aan geloven: er moest en zou een groot en vast bed in komen, ‘want als je op vakantie bent moet je natuurlijk lekker kunnen slapen’. Terwijl de vriend van Anouk aan de slag ging met het sloopwerk en de constructie, stortte ze zichzelf op het schilderwerk, de stoffering en de styling.

Na het schilderwerk werd er nog een bankje getimmerd en de voorraadkast verplaatst. De ‘badkamer’ naast de keuken bestaat nog, maar dient nu als kast en toilet. De keuken bleef staan, maar daar werd ook flink aan gesleuteld: het gasfornuis en de wasbak gingen eruit, want ze koken liever gewoon buiten. Anouk stoffeerde alles zelf en gebruikte de oude kussens werden op maat gezaagd. Voor de stoffering gebruikte ze stoffen van Kwantum. Onder in de gordijnen maakte ze ook  nog een loodlijn, zodat de boel lekker recht blijft hangen.

Top tip: een zelf gemaakte hor met magneetband

En een top tip: ze plakte zelfklevend magneetband langs de ramen voor een op maat geknipte hor! Een supergoedkope oplossing die goed werkt!

Caravan eclectisch | caravanity 3 Caravan eclectisch | caravanity 4 Caravan eclectisch | caravanityCaravan eclectisch | caravanity 5 Caravan eclectisch | caravanity 6 Caravan eclectisch | caravanity 7