Voor alle buiten moeders

Yessss… Moederdag is in aantocht. Hoewel ik er eigenlijk niet echt aan meedoe, is een klein cadeautje voor moeders altijd op zijn plaats. Zowel voor mijn moeder, als voor mezelf! Ik heb de leukste cadeautjes op een rij gezet. Sommigen heb ik zelf al een tijdje en ik moet zeggen, ik zweer erbij! En anderen staan simpelweg hoog op mijn wensenlijstje.

Thermoskan

Speciaal voor alle lekkere theetjes een prachtige thermoskan (verkrijgbaar in de mooiste kleuren) die waanzinnig isoleert. Houdt zeker 8 uur lang super warm en ziet er waanzinnig uit. Een snoepje om uit te schenken! €20,- van Nordal.

 

Slabestek

Als je dit kekke slabestek hebt, kun je aankomen met de meest saaie slakom ooit. Het fleurt meteen de boel op en ziet er super kwalitatief uit. Het bestek is er niet alleen in roze, maar in vrijwel elke denkbare kleur. Zelfs in goud glitters! €20,- van Le Sabre.

 

Glaswerk

Hoewel ik weiger om wijn te drinken uit melamine, maak ik voor dit fantastische wijnglas een uitzondering. Je bestelt ze per zes, zodat je zelfs op de camping in stijl wijn uit kunt schenken aan al je CFF’s (Camping Friends Forever). €55,- van Baci Milano.

 

Loungebag

M.U.S.T.H.A.V.E. Heel hoog op mijn lijstje, deze loungebag met ingebouwde lichtgewicht pomp van Coolado. Extra fijn: het (oplaadbare) pompje kun je zo uit de loungebag halen en gebruiken om andere dingen op te blazen! Nu te bestellen vanaf $69,- via crowdfundingplatform Indiegogo (levering vanaf juli 2017 – maar dan ben je de eerste!).

Hamamdoek

Een evergreen. Helemaal voor op vakantie. Super lichtgewicht, droogt als een dolle en je kunt ‘m ook even snel om je middel knopen om net iets charmanter over de camping te paraderen. €12,50 van Caravanity

 

Storm

Echt krijgen doe je nog niet, want hij is pas in het land op 1 juni. Maar je krijgt wel een leuk kaartje dat je kunt geven. Want oh wat is ‘ie leuk om mee te nemen naar de camping, op de boot, naar het park, in de tuin, naar het bos. Waar dan ook. €54,95 van Caravanity

 

Toch iets anders?

Heb je toch iets anders in gedachten? Kijk eens op Acties.nl, daar vind je nog veel meer actuele kortingsacties voor producten van goede merken!