sdr

Een dikke maand geleden was het fantastische ‘Pimp je caravan’-weekend op camping de Jagerstee. Uiteraard waren Judith en ik erbij met een eigen caravan en standje. Wat een feest was dat. Meer dan 70 uitgedoste caravans en heel heel veel publiek. Hopelijk vind er volgend jaar een vervolg plaats. Als dat het geval is, zal ik er zeker over posten op de website.

Midden tussen al het (toch vooral) vrouwelijke pimpwerk, stond daar ineens de Avento van Benjo te shinen. Niks witte basis, roze randjes, gele gordijnen, mint groen schilderwerk en andere vrolijke tuttigheid, maar een super vette, stoere man cave.

Benjo (die overigens ook een van de drijvende krachten achter het weekend was) vertelt: ‘Ik was wat aan het bladeren op marktplaats toen ik onbedoeld deze Avento caravan uit 1981 spotte. Zonder dat ‘t echt de bedoeling was, was ik een week later eigenaar van de Avento.’

Uiteraard wilde Benjo de caravan pimpen. Het losse behang moest ook ‘even’ vernieuwd worden, maar toen dat eraf ging, bleek alles achter het behang zwart te zijn. De wanden waren voor en achter he-le-maal verrot… De wanden gingen eruit en alle gaatjes werden gedicht. Nieuw plaatwerk erop en eindelijk kon het pimpen beginnen. DERTIG (30!!!!!) rollen plakplastic in steigerhout motief volgden. En strak dat het er op zit! Ik heb geen bubbeltje kunnen bekennen toen ik er in stond. Jaloersmakend om te zien. De kussens bekleedde hij met all weather camouflage stof en de vloer kreeg een traanplaten zeiltje. Om het lekker donker te maken ‘s nachts, plaatste hij verduisterende rolgordijnen. En tot slot werden er echte mannen gadgets toegevoegd: led verlichting rondom de koof, die doorloopt in de kastjes erboven en een surround geluidssysteem waar hij zijn telefoon op mp3 speler aan kan hangen.

Van de buitenkant wilde Benjo een nostalgische uitstraling met popnagels. Uiteraard zit er geen echte popnagel in, maar is de look wel helemaal geslaagd. Een echte man cave caravan. En wat is ‘ie enorm gaaf! De eerste op Caravanity, ook dat. Wie heeft er nog meer een echte mannen caravan?

 

dav
dav

En nog wat aankleding om het mannenfeest compleet te maken :-).

dav