Viva Espana uitdaging

Het zal voor meer mensen herkenbaar zijn (voor mij in ieder geval wel); Vlak voor je al lang geboekte vakantie kom je opeens hèt kampeermiddel tegen wat je op dat moment mòet hebben. En dat kampeermiddel moet dan eigenlijk zo snel mogelijk helemaal naar smaak worden gemaakt, want stel je voor dat je met zo’n bruin ‘ding’ op pad moet!
Dat overkwam Elizabeth van Beijnum ook, vorige zomer. Opeens was ze de trotse eigenaresse van deze Elnagh camper van zo’n 30 jaar oud.
De vakantie in Spanje was al geboekt en de pasgekochte camper meenemen in z’n oude staat was geen optie. Toch ging Elizabeth er helemaal voor, ze maakte van de suffe binnenkant een heerlijk fris geheel. Met de zachtroze en gele details krijg je helemaal de vakantiekriebels als je in de camper bent. En dat in 4 weken tijd! Respect! Iedere avond zijn ze samen (manlief en Elizabeth) hard aan het klussen gegaan. En wat zijn ze toch goud waard, die moeders die de gordijnen naaien…
En wat is ze trots op het feit dat het in 4 weken allemaal is gelukt. Helemaal naar wens.

De buitenkant wordt dit jaar aangepakt. En ook dit jaar is er een deadline (gelukkig niet zo strak als vorig jaar!), want de camper mag ook dit jaar weer mee naar Spanje. Samen met de 4 kids die in een tentje slapen op reis naar het Zonnige Zuiden..Wat een heerlijk vooruitzicht.

Er wordt nog hard nagedacht om de camper te verhuren. Dus wie weet zijn er straks meer mensen die kunnen genieten van deze geweldige reisgenoot.
Zit je ook te overwegen om je camper te verhuren? Lees dan eens dit artikel. Hier vertel ik mijn ervaring hoe het is om je camper te verhuren.

    

En hoe zag ‘ie eruit voor de metamorfose? Zo dus (hoezo saai? 😉 ) ;