Moederdag: Make Mama Happy

‘Moederdag’. ‘Verwendag’. ‘In-het-zonnetje-zet-dag’. Het is maar hoe je het noemt. Het is gewoon erg leuk om iemand te verwennen met een te gek kado. Zeker als dat jouw lieve moeder of vrouw is die je graag wilt bedanken voor haar goede zorgen. Is mama een kampeerliefhebber? Dan maak je haar met deze cadeauideeën gegarandeerd happy

#1 CADAC CITI CHEF

Cadac Citi Chef 40 gasbarbecue. Met deze ideale, compacte en super makkelijke barbecue hangt mama lekker de barbecueheldin uit. Compleet met handige opbergtas en verkrijgbaar in drie toffe kleuren. Matcht het ook weer bij de caravan of camper, want hey, het oog wil ook wat! 
€ 199,00 bij Obelink

#2 LICHTPUNTJE

Mam is natuurlijk zelf al het stralende middelpunt. Maar op de camping is het geen overbodige luxe om ‘s nachts deze fijne stormlamp bij te hebben. ‘Storm’ is een ontzettende leuke toevoeging aan het interieur en exterieur van je caravan, en daarnaast ook nog eens hartstikke functioneel.
€ 64,95  bij www.lampenlicht.nl

#3 EERLIJK & MOOI

Op zoek naar een fairtrade kadootje? Check dan eens de producten van Maame Tumi (blogden we al eerder over). Deze zijn handgemaakt door vrouwen in Ghana, voor een bovengemiddeld en eerlijk salaris. Haar collectie bestaat uit mooie stoffen accessoires, zoals stoffen slingers, plantenzakjes, sierkussens en servetten. Mooi voor in de caravan, maar ook voor thuis!
Verkrijgbaar via www.maametumi.com

#4 EEN KOKOSNOOT OP MOEDERDAG

Je ontbijtje uit een kokosnoot eten, daar krijg je toch een ultiem zomergevoel van? Het kan, met de schaaltjes van Jungle Culture. Deze zijn helemaal duurzaam en fairtrade geproduceerd in Zuid-Vietnam, gemaakt van upcycled kokosschalen en met een mooi patroontje erin. De ebbenhouten lepel zit erbij. Geslaagd kadootje, toch?
Vanaf €9,95 per stuk, verkrijgbaar via Glaravans

#5 KEK KLEEDJE

Caravan van binnen gepimpt, maar wil je het buiten ook gezellig maken? Leg dan een tof kleedje neer! Bij Volero vind je allerlei toffe exemplaren,. Zwart-wit (zoals deze), maar ook in allerlei bonte kleuren. Ook nog eens superfunctioneel, want zo blijft alle zand en aarde lekker buiten de caravan.
Vanaf €39,95 via Volero

We wensen alle lieve mama’s een heerlijke moederdag!