Ibiza look Constructam

Jolein en Mischa hebben hun Constructam wel een heel stijlvolle metamorfose gegeven. Hier hun verhaal over hun eerste pimpproject (en ze hebben de smaak te pakken..);

“Voor ons was dit eigenlijk een redelijk impulsieve actie. Ik vond caravans altijd nogal burgerlijk, degelijk en saai… maar zag toch ook de praktische kant er wel van in. Ik heb 2 kids en Mischa (mijn vriend) heeft er ook 2. Na wat rondkijken en vakantieplannen maken kwamen we erachter dat accommodaties huren in het hoogseizoen nogal prijzig zijn. Dat, in combinatie met onze grote hobby om te klussen, te pimpen, stylen en vooral ook te kamperen, maakte dat we besloten een eigen ‘reispaleis’ te creëren. Wij houden van strand, de Ibiza look, BOHO, maar vooral ook van; low budget! Een heerlijke uitdaging waar we de afgelopen 4 weken al onze creativiteit in kwijt konden.

Mischa bedacht dat het een Constructam moest worden. Dat is jeugdsentiment voor hem; zijn ouders hadden er vroeger ook één… en die New Generation is omdat ie lekker ruim is, van diverse gemakken voorzien en, omdat dit ongeveer de 1e was die we tegenkwamen (haha) We waren op slag verliefd. En wat een lieve mensen waren de vorige eigenaren; dat telde zeker ook mee.

4 weken hebben we (bijna fulltime) geklust, dwz; alles geschuurd en geverfd, hetgeen bruin was zwart gespoten, bodem gerepareerd, kastjes gerepareerd, bed ingekort, vloertje erin gelegd, gordijntjes gemaakt, badkamer eruit gehaald (op de camping hoor je naar het toiletgebouw te lopen -?) leidingwerk aangepast, elektra verlegd en compleet ingericht. Het ging snel en voorspoedig; we konden alles zelf en hebben veel hulp gehad van Rob, mijn vader. Hij is nogal perfectionistisch, maar dat vonden wij helemaal niet erg tijdens dit project.

Die badkamer eruit deed nogal wat mensen verbazen. Maar, wij wilden vooral optisch meer ruimte én, een plek waar we nog iets konden opbergen. Dus, de wanden, douchebak, wastafel en de leidingen eruit. Dit was een makkie… en echt de moeite waard; het is een super knus hoekje geworden.

Haal ‘binnen naar buiten’ is een hot item momenteel dus daar zijn we nog druk mee bezig. Onder de luifel wordt het eveneens gezellig en vooral, in precies dezelfde stijl. Die ideetjes zijn we nu aan het uitwerken.

Voor de inrichting heb ik heel wat kringloopwinkels en rommelmarktjes afgestruind. Zo hebben we ons reispaleis- want dat is het geworden- super knus, maar vooral voor weinig geld- ingericht. Wij zijn klaar voor de vakantie en spontane weekendjes weg.

Laat die zomer maar snel komen!

Vanaf volgende maand gaan we hem ook verhuren zodat er velen met ons van kunnen genieten… en, wij zijn ondertussen op zoek naar de volgende!! Thx voor de inspiratie Caravanity… je hebt ons aangestoken!”