Caravanity Klusplein Kampeer & Caravan Jaarbeurs

We zijn weer terug van weggeweest! Dit jaar staan we eindelijk weer op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Deze keer met een iets andere insteek dan normaal: in plaats van het pimpplein hebben we nu het klusplein in het leven geroepen. Allemaal onder toeziend oog van onze Judith en Radboud, de klusguru’s van Caravanity.

Op het Caravanity Klusplein vind je dit jaar tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs maar liefst 11 kampeerders en hun caravan. Die gaan daar live allerlei klussen uitvoeren, waarbij de bezoekers van de beurs ze schaamteloos op de vingers mogen komen kijken.

Radboud en Judith staan, net als op de Klusweekenden, natuurlijk weer klaar voor alle klusvragen. Hoe bouw je een stevig en lichtgewicht (stapel)bed? Hoe schilder je je caravan het beste? Een zonnepaneel op het dak van je camper, hoe pak je dat aan? Of hoe krijg je een mooie vloer? En bovenal: hoe doe je dat op de beste, meest veilige en stabiele manier?

Nieuwsgierig? Hou dan tussen woensdag 5 oktober en zondag 9 oktober een plekje vrij in je agenda en kom een kijkje nemen – we staan in hal 11. Kaartjes voor de beurs zijn te bestellen via de website van het evenement. Wie weet zien we je daar!