Een stapelbed voor de kids

Twee jaar geleden kocht Mirjam Bruinis een Munsterland caravan. Ze sloopten alles eruit, bouwde er een riant bed in voor zichzelf en manlief. En ook aan het slaapgenot van de kinderen werd gedacht: ze kregen een prachtig stapelbed! Na alle noeste arbeid was het eindresultaat fantastisch. Helaas konden ze er maar kort van genieten, want op de terugweg van vakantie schoot de caravan van de trekhaak en knalde tegen een hek. Er was weinig over van hun caravan, maar gelukkig mankeerde verder niemand iets. Behalve flinke schrik… Inmiddels zijn ze bezig met een nieuw projectje, dat ongetwijfeld net zo mooi wordt als dit pareltje.
Ter nagedachtenis aan de Munsterland met het prachtige stapelbed, daarom deze post.
Caravan stapelbed maken 2 | caravanity
Caravan stapelbed maken | caravanity 3
Caravan apart slaapgedeelte | caravanity