De metamorfose van Liset

Al lang waren Ina en haar man aan het nadenken over een andere manier om hun vakanties  te vieren.
De laatste impuls, om woord bij daad te voegen, kregen ze afgelopen zomer;  Ze hadden een veel te duur vakantiehuisje gehuurd in Denemarken. Tijdens hun vakantie ontdekten ze een eindje verderop een hele mooie camping die alles te bieden had wat een (vakantie) hart kon wensen.  De camping bleek zo’n 2/3e goedkoper en ondanks dat het huisje super was, had Ina er toch moeite mee dat ze op een vreemd bed lag. Tijd voor verandering…

En dus kocht de familie enkele maanden later, geinspireerd door Caravanity, een Bürstner Scala 400 uit 1995. Om er helemaal hun eigen luxe ‘hut’ van te maken werd echt zowat alles eruit gehaald om er vervolgens een vast bed van 140 x 200 cm met daarboven een bed voor hun dochter in te bouwen. (Jaloersmakend die gouden handen die dit allemaal zo gaaf hebben gemaakt..)
Dat bovenbed is overigens heel slim bedacht. Door middel van een railsysteem kun je het bed schuiven, zodat je overdag meer hoofdruimte hebt. Wat een briljant idee!
Ook kwam er een nieuwe kast, een super handig inklapbaar tafeltje en een nieuw keukenblad met een zeer mooie gootsteen in.
De caravan is gedoopt met de naam ‘Liset’ En hij is helemaal klaar om a.s zomer 3 weken Zweden te gaan ontdekken.