And so the adventure begins…

Grote kans dat je jezelf herkent in het verhaal van Joyce en Joost. Het zijn hun eigen woorden, letterlijk overgenomen uit hun berichtje aan Caravanity;

Als fervente tent kampeerders moesten Joyce en Joost niets hebben van een caravan. Dat was toch echt iets voor na hun pensioen. Totdat ze kennismaakten met de caravan van een vriendin. Een stapelbed voor de kinderen, eigen zitje, best wel veel comfort en als je het iets aankleed toch al minder suf. Terwijl ze stiekem wat inspiratie zochten, want nog steeds gingen zij natuurlijk geen caravan kopen, stuitten ze per ongeluk op caravanity.nl.
En daar ging het mis..
De verhalen die ze hier lazen en de fantastisch opgeknapte caravans zorgde binnen ommezien van tijd voor een radicale verandering van gedachten. Dit wilden zij ook!

Dus startten ze de zoektocht naar een caravan met stapelbed en eigen zitje voor de kinderen. Toen ze dè perfecte caravan gevonden hadden (Een TEC traveller King uit 2005) , gingen ze aan de slag. Alles geverfd, nieuwe vloer, nieuwe stoffering, heerlijk vonden ze het! Joyce en Joost en de kids zijn bijzonder blij met het resultaat en gaan zo vaak als mogelijk weg met deze schitterend gepimpte sleurhut.
Of ze een drempel over moesten gaan om zo’n relatief nieuwe caravan te gaan verven? Jazeker! Maar ze hebben er totaal geen spijt van. En als je de foto’s ziet begrijp je wel waarom.


En zo zag de caravan er eerst uit: